Losse panelen

Voor de doe-het-zelvers kunnen we losse panelen van hoofdborden naar uw wens en smaak maken. Losse panelen kunnen niet alleen worden gebruikt voor hoofdborden, maar ook voor de achterkant van een eethoek, als zachte muur in een speelkamer, ter decoratie op een cinewall of iedere toepassing waarbij u een zachte en verende afscherming wilt hebben die stijlvol oogt.

Artikelnummer: 346722-1-2 Categorie:

Uw eigen creativiteit

Zelf aan de slag

U kunt uw eigen formaat en model van de panelen kiezen in de gewenste hoeveelheden, kleuren en stoffen om zo een geheel eigen ontwerp zelf te realiseren. Als u bijvoorbeeld 25 panelen van 50 bij 50 cm kiest, dan kunnen deze worden gebruiken als hoofdbord voor in de slaapkamer of voor een andere toepassing in overige kamers, zoals een zachte muur in een speelkamer, een loungeplek in de eetkamer of overige toepassingen. De panelen kunnen naar u worden opgestuurd of bij ons worden afgehaald.

Ambachtelijk werk

Quality Matters

Hoogwaardige kwaliteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel en ons vakmanschap berust zich hier hoofdzakelijk op. Met grote bekwaamheid en uiterste zorgvuldigheid produceren we panelen waar u levenslang plezier van zult hebben. De panelen worden op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt en we doen absoluut geen concessies op kwaliteit en garanderen het beste vakmanschap.

Extra informatie

Afmetingen 22 × 32 × 1 cm
Stof

Ravenna 1, Ravenna 2, Ravenna 3

Formaat panelen

20 x 20, 30 x 30, 50 x 50, 60 x 60